Over vanBeurden

vanBeurden heeft ruim 30 jaar ervaring in de zonne- en wellnessbranche. Deze dynamische onderneming wordt met veel gedrevenheid gerund door Albert en Mariët van Beurden. Dankzij hun alerte kijk op innovaties, in combinatie met de hoge betrokkenheid die ze met hun klanten en partners hebben, is vanBeurden Professional intussen uitgegroeid tot een echte marktleider. 

De klantenkring van vanBeurden groeit nog steeds, te danken aan de goede prijs/kwaliteit die ze biedt. Na een vrijblijvende voorlichting, maatwerkadvies en een scherpe offerte volgt een snelle, correcte levering. vanBeurden verdwijnt na levering niet uit het oog van de klant, maar blijft de klant hierna ondersteunen met advies, marketingmateriaal, gratis (verkoop)trainingen en actuele kennis. 

Het aanbod van vanBeurden Professional bestaat naast een systeem voor de automatisering voor uw zonnestudio, health & beauty, zonnecosmetica en een uniek franchiseconcept voor zonnestudio megaSun, ook uit zonne-apparatuur. Uniek hierbij is dat u kunt kiezen of u de apparatuur wilt kopen of leasen. In onze duidelijke overzichten kunt u direct zien wat voor u de beste keuze is. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen voor een advies op maat.

"vanBeurden megaSun is meer dan alleen een apparaat of product plaatsen. Een samenspel dat omzet genereert en tevreden klanten oplevert - welkom bij vanBeurden!"

Een zonnebank kopen óf leasen was nog nooit zo betrouwbaar!

Bel ons direct voor een afspraak op telefoonnummer +31 (0)13 - 530 22 66 of stuur een e-mail naar info@megasun.nl